EN DE DK
Aanmelden Zoeken
Winkelwagen (0)

Retourneren

Wij accepteren graag retourzendingen die binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van uw bestelling plaatsvinden. Alle artikelen moeten nieuw en ongebruikt worden geretourneerd.

Alle kosten voor het retourneren van bij munthe.nl gekochte artikelen zijn voor eigen rekening.

Wij accepteren geen retourzendingen van Hermes, omdat zij helaas niet rechtstreeks aan ons magazijn leveren.

Ruilen

Als u een artikel/bestelling wilt ruilen voor een andere maat, moet u een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste maat en uw oorspronkelijke aankoop retourneren voor een volledige terugbetaling. Wij ruilen geen artikelen bij ontvangst. Alle geretourneerde artikelen worden terugbetaald, indien ze binnen 14 dagen na ontvangst door de klant worden teruggestuurd.

Hoe lang duurt het?

Wij streven ernaar om alle retouren zo snel mogelijk te verwerken - over het algemeen binnen enkele dagen. Tijdens periodes met extra veel bestellingen, zoals bijvoorbeeld tijdens een sale, kan het tot een week duren. U ontvangt een e-mail zodra wij uw retourzending hebben verwerkt.

U kunt het retourformulier hier downloaden

Items moeten worden teruggestuurd naar het volgende adres:

MUNTHE
System Fashion
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde
Denemarken

Houd er rekening mee dat het pakket, met een vervoerder van uw keuze, rechtstreeks naar bovenstaand adres moet worden gestuurd - niet naar een pakketwinkel. Wij raden u aan uw aankoop altijd te retourneren met een track en trace levering. Traceren is dan mogelijk en neemt elke twijfel weg over de vraag of het pakket door MUNTHE is ontvangen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte retourzendingen.

Bij het retourneren van producten moet het pakket het door ons verstrekte retourformulier bevatten. Het retourformulier vindt u bij uw aankoop of kunt u hier downloaden: RETOURFORMULIER

U bent van harte welkom om uw aankoop te retourneren in onze winkel in Kopenhagen. Houd er rekening mee dat de winkels uw betaling niet kunnen terugstorten.

Bij aankomst van de artikelen zullen wij het geld terugstorten op de kaart die voor de betaling is gebruikt. De terugbetaling is meestal beschikbaar binnen 3-4 werkdagen na uw retourzending. Als u een volledige bestelling retourneert, ontvangt u ook het bedrag dat u bij het plaatsen van de bestelling voor de verzending hebt betaald.

Wij accepteren geen artikelen die gedragen, veranderd of gewassen zijn of artikelen zonder labels. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en de retourzending hebben geaccepteerd, maken wij het bedrag van de geretourneerde artikelen terug over op dezelfde kaart die voor de betaling is gebruikt.

Als artikelen gratis zijn ontvangen als onderdeel van een deal en het artikel dat de aanleiding was voor de deal wordt teruggestuurd, moet het gratis ontvangen artikel ook worden teruggestuurd.