OVER MUNTHE

MUNTHE is een bewust erfgoedmerk dat mode combineert met kunst. Opgericht in 1994 in Kopenhagen door Creative Director Naja Munthe als een artistiek en ambachtelijk antwoord op de hedendaagse mode-industrie, is MUNTHE vandaag de dag een bekend en gevestigd Deens modehuis. Bekend om zijn bewust samengestelde stijlen geworteld in kunst.

De essentie van MUNTHE is de sereniteit waarmee elke stijl is gemaakt. Van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige stoffen tot delicate details in coating en voering, strak en netjes geconstrueerd met toewijding aan low-impact productie. Voor MUNTHE is esthetiek holistisch: het is belangrijk dat de kleding niet alleen mooi is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en op een verantwoorde wijze geproduceerd.

Een ander kenmerk van MUNTHE is de conceptuele belichaming van tegenstellingen en contrasten: zachte silhouetten met een op maat gemaakt tintje zorgen voor veelzijdige stijlen die inzetbaar zijn voor meerdere gelegenheden, afhankelijk van hoe je ze styled. Tijdloze en expressieve garderobe essentials geworteld in kunst en vakmanschap, MUNTHE is altijd op een missie om expressies en persoonlijkheden te bevrijden.

ONZE WAARDEN:

Section
Drop element here!